Sit Start Anarchist XL

SensePell és una marca local Catalana, que ofereix productes realitzats a mà per fanàtics de l’escalada i que cuida els detalls al màxim. Oferim petites produccions de màxima qualitat a un preu raonable amb un feedback directe amb l’escalador. Treballem amb proveïdors de la zona, produïm a Barcelona.

sit_start_xl-price

Sit Start Anarchist
 XL és el model de Sit Start de Sensepell més gran del mercat i gamma alta, amb unes mides de 100x100x5cm, fabricat en Cordura Nylon 1000D i 500D amb tractament impermeable i uns acabats òptims per a garantir la durabilitat del producte.

Aquest Crash Pad es plega per la meitat permetent transportar-lo en bandolera o bé dins d’altres Crash Pads. Les seves mides 100x100cm el fan ideal per a cobrir inicis de blocs i fissures entre Crash Pads. Degut a les seves mides també el podrem fer servir com a mini Crash Pad.

Al seu interior trobem 2 capes d’escuma que ens ofereixen una amortiguació idònea pel seu ús . Construït per dos capes d’escuma continua que evita fissures entre les dues parts «Continous Foam» i evita torçades de turmell. La primera capa d’escuma de memòria lenta de densitat 30Kg i seguidament una capa d’escuma d’alta densitat 60Kg que aporta rigidesa i durabilitat.

Els Crash Pads Sensepell, estàn dissenyats i concebuts per a gaudir d’una llarga vida,  triple costura, nansa que facilita el transport per a distàncies curtes i unes mides que permeten col·locar-lo dins de qualsevol dels nostres Crash Pads.Tancaments en alumini, lleugers i indestructibles.  A la part superior trobem el logo en moqueta per a netejar-nos els peus de gat abans de començar a escalar.

-Mides : 100x100x5cm

-Mides tancat: 100x50x10cm

-Gruix: 5 cm

-Pes : kg

-Escumes : 2 capes. 30/60 Kg densitat

-Teixit: Cordura Nylon 1000D base i laterials, Cordura Nylon 500D superfície superior, totes amb tractament impermeable.

-Colors: Superior en vermell i Inferior en negre. Moqueta negre.

-Transport: Nansa de nylon per transport ràpid  i mides idònies per a col·locar-lo dins d’altres Crash Pads.

-Preu: 110€

Si estàs interessat en adquirir un Crash Pad SensePell, pots contactar-nos en aquest e-mail: sensepell@gmail.com

Sit start sensepellsit_start_xl sensepell

crash pad sensepell anarchistsit start sensepell crash pad

 








 

 

Una respuesta a “Sit Start Anarchist XL

  1. Pingback: Crash Pads SensePell | Sensepell·

Deja un comentario