Crash Pad Anarchist XL

SensePell és una marca local Catalana, que ofereix productes realitzats a mà per fanàtics de l’escalada i que cuida els detalls al màxim. Oferim petites produccions de màxima qualitat a un preu raonable amb un feedback directe amb l’escalador. Treballem amb proveïdors de la zona, produïm a Barcelona.

Crash Pad XL Sensepell
Anarchist
 XL és el model de Crash Pad de Sensepell més gran de gamma alta, amb unes mides de 160x120x14cm, fabricat en Cordura Nylon 1000D i 500D amb tractament impermeable i uns acabats òptims per a garantir la durabilitat del producte.

Al seu interior trobem 5 capes d’escuma que ens ofereixen una amortiguació idònea per a tot tipus de blocs . A la part superior una capa d’escuma continua que evita fissures entre les dues parts “Continous Foam” i evita torçades de turmell , seguida de tres capes de diferents densitats col·locades específicament per a una absorció total de la caiguda. Una segona capa d’escuma amb memòria lenta de densitat 30Kg, seguidament trobem una capa d’escuma d’alta densitat 60Kg que aporta rigidesa i durabilitat, una capa d’escuma de densitat mitja SD de 30Kg i finalment una capa d’alta densitat que protegeix les escumes dels impactes contra el terra, prolongant la vida.

Els Crash Pads Sensepell, estàn dissenyats i concebuts per a gaudir d’una llarga vida,  triple costurareforços cantoners amb un texit rígid i resistent que evita el deteriorament. Les nanses i el cinturó de la motxilla van protegits amb una tapa de nylon que evita el contcte directe amb el terra i permet utilitzar el Crash Pad per l’altre banda si es nescessita una superfície més tova“Double Side”. Unes nanses llargues faciliten el transport per a distàncies curtes, tiradors laterals per moure el Crash Pad i garantir un bon porteig de l’escalador. Tancaments exteriors d’alumini, indestructibles i lleugers. A la part superior trobem el logo en moqueta per a netejar-nos els peus de gat abans de començar a escalar.

-Mides : 160x120x14cm

-Mides tancat: 80x120x28  

-Gruix: 14 cm

-Pes : kg

-Escumes : 4 capes. 25/30/60/30SD. Kg densitat

-Teixit: Cordura Nylon 1000D base i laterials, Cordura Nylon 500D superfície superior, totes amb tractament impermeable.

-Colors: Superior en vermell i Inferior en negre. Moqueta negre.

-Tancaments: Tancaments exteriors en alumini, lleugers i resistents i interiors en PVC.

-Transport: Nanses de motxilla i cinturó acolxats, nanses de nylon per transport ràpid en bandolera i nanses als laterals per a moure el crash pad.

-Preu: 310€

Si estàs interessat en adquirir un Crash Pad SensePell, pots contactar-nos en aquest e-mail: sensepell@gmail.com

crash pad sensepell anarchistcrash pad sensepell anarchistcrash pad sensepell anarchistcrash pad sensepell anarchistcrash pad sensepell anarchist
 

 

Una respuesta a “Crash Pad Anarchist XL

  1. Pingback: Crash Pads SensePell | Sensepell·

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s