Crònica Boulder Rotpunkts!

Entre les competicions del món de boulder, els festivals com melloblocco i els fanàtics que no paren de tatxar en roca…això està on fire!

entlinge

Començarem per Nalle Hukkataival, cansat del mal temps a Magic Wood a Suïssa, l’escalador Finlandès va decidir fer una escapada d’un dia en busca de pedra seca a Murg amb Dave Graham. Tot i que les condicions eren una mica humides, va poder realitzar Entlinge 8b+/c obert per Fred Nicole.

Daniel Woods des de l’altre banda de l’atlàntic no para, i aquesta vegada ens sorprèn amb una primera ascenció The Purge 8B+ a Elkland, Colorado. Una proa de compressió oberta pel mestre D.Graham just abans que marxes a Europa.

Per França ens trobem amb Kevin Lopata, un escalador que està en un moment de forma excel·l3nt i ho demostra fent Gecko assiss 8B+ a Fontainebleau. Recordem que la setmana passada va fer Le surplomb de la Mée assis, 8B+ i L’apparemment départ bas, 8B.

I a continuació un petit video de Alban Besnier per Melloblocco, acompanyat de Caroline Sinno i Enzo Oddo. A muerte!

Nalle Hukkataival escaping the rain in Magic Wood was a good choice! We drove to Murg for the day with D.Graham and even though the conditions were very humid, we still got to climb!!! I quickly managed to slide my way up Entlinge 8b+/c , a nice tensiony boulder from Fred!

Daniel Woods has made yet another high quality hard core test piece by The Purge 8B+ in Elkland.

In France Kevin Lopata,in a good shape has done Gecko assiss 8B+ in Fontainebleau. Last week he did  Le surplomb de la Mée assis, 8B+ & L’apparemment départ bas, 8B.

Finally a video from Melloblocco with Alban Besnier , Caroline Sinno & Enzo Oddo. A muerte!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s