REVISTA ESCALAR, La Sibèria Març 2013

Article Siberia

Aquest post no l’escric com a publicitat de la revista Escalar, encara que els hi estigui fent…sinò per cert artícle dedicat a Sant Llorenç del Munt, on es publiquen les ressenyes de La Sibèria.

Com a escalador de Sant Llorenç dono suport als autors de l’article, realitzat per equipadors i escaladors locals que invertiràn els beneficis d’aquest treball en noves vies i reequipaments.

En aquest article podrem trobar indormació com l’accès, les ressenyes, la millor època per anar-hi i consells bàsics per a no trobar-nos amb sorpreses en aquest fanàtic sector, no apte per a novells i amb els graus molt ajustats.

ressenyes la siberia

També una petita entrevista a Javi Gil, un pioner en actiu que ens recomana vies, ens explica el que significa per ell la Sibèria i ens contagia de fanatisme.

Portada escalar

Els locals llancen un missatge al publicar tota aquesta informació en una revista tant mediàtica, compartir la màgia a canvi del respecte. Per tant, si anem a visitar la Sibèria o qualsevol sector de Sant Llorenç, recordem que ens trobem en un Parc Natural i cuidem-lo.

Article de la revista escalar escrit per José Agustí.

A part de tot això, en aquest numero de la revista escalar, podreu trobar articles super interessants com (Yoga per escaladors, una entrevista a Lali Bofill, com equipar una furgo, el nou mètode d’entrenament de D.Macià “Organic” entre d’altres.)

sumario-escalar-85

Compreu la revista en paper o digital i colaboreu amb la causa!!

Més info a: http://www.santllors.com/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s