La Moretona, 5ºC

Un festiu com avuí esperavem trobar els sectors de gom a gom, però a la Moretona… a 6 de desembre i a 5ºC a les 12 del migdia…doncs ni una ànima! Com ja imaginavem…jejeje!

cami

fulles

iluminati

Unes imatges del cami d’accès i uns detalls de la rosada matinal. Maco eh…

Amb el sol que amenaçaba en desapareixer en poca estona,  ens hem ficat mans a la feina ràpidament. Hem començat fent la “Guerrillera”6a, una clàssica de la moretona i que l’Helena tenía pendent  que li sortissin tots els pasos. Doncs avui l’hem fet per calentar, i li ha sortit tot al segon intent! ueeaa!! ara ja no paris reina!

guerrillera

Hem continuat fent  “Malalts Manresans” 6b una via molt complerta i bona que ens ha servit per muntar la “ClimbinLaden” 7c+.

la_moretona

He estat una bona estona mirant i provant com anaven els passos, marcar-la i netejar-la… al primer pegue he caigut a l’ultim pas, però no ha pogut ser…he baixat i li he tornat a fotre un altre seguit i he caigut més avall. Finalment he decidit descansar uns minuts i he pogut linkar totes les seqüències molt al límit i xapar la cadena semblant-me una via dura, molt a bloc i resistent per la poca llargària que té, ja que la segona meitat de la via és una rampa molt fàcil. Moretoniana total!

Tenía la idea de provar la via “Falta de Gan” 8b però amb l’anterior ja no podia més i el fred començava a ser insoportable… El proper dia la tastarem aviam si podem fer els moviments…?

Llavors hem anat a dinar a Moià on ens hem ficat les botes i hem tornat a casa rodolant i amb molta alegria! 🙂 nyam nyam…

platillus

 

2 Respuestas a “La Moretona, 5ºC

  1. quin fred nano,com aguanta la jefa ehh….
    tot sigui per un dinar ben casolà,
    aixi jo també t’aguanto els 5 graus,jejejje

    • aquest era el tracte…sense dinar no hi habia moretona…jejeje! escalant s’hi estava força bé i penso tornar-hi ben aviat! Dilluns possiblement estarem a Siurana, ja parlarem jabato!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s