Urbanitas 8b?, Vermell del Xincarró

Avui el team senspell i curtdepell, ens apropem a l’estimada montserrat amb una rasca i un vent considerables. Per sort, a mesura que ha avançat el dia ha anat millorant i hem pogut escalar amb bones condicions, amb fred i al solet. Voliem probar una via del Vermell del Xincarró “Urbanitas” 8b? equipada per O.Cañellas al 2008, i que comparteix reunió amb “Houdini” 8a.

Una parella estaven provant la Houdini i s’ha arrencat un canto de l’entrada…però es fa igualment! No ha passat res, nomès un culaso i poc més…sort!

A l’arribar i amb molt de fred hem fet dues vegades per escalfar la via “Xarampió” 7a+ que m’ha venut com a 7a…quina sort estar fort i no enterar-se… amb una entrada a bloc, una travesia delicada i un final de continuitat, moolt bona i recomanable!

zona_ultravox_vermell_xincarro

Ja ben calentets es hem ficat a muntar Urbanitas. Aquesta via  no es fa gaire, no té ni gota de magnesi, està bruta i es trenquen bastants cantos…però mica a mica i com a un autèntic jeroglífic egipci hem anat desxifrant  totes les seqüències i el més important…linkar-les bastant bé.

traçat_urbanitas8b

La via la podriem dividir en dues parts, la primera meitat amb 2 blocs marcats i resistència sobre canto petit, un repós a meitat de via i una part final fàcil però encara una mica bruta… que conecta a l’ultima xapa de la via Houdini.  Cadascú ha tret diferents mètodes per a superar els blocs, i hem marxat amb bones sensacions i amb ganes de tornar a fer-la!

urbanitas8b2

Així ens despedim fins el proper dia a la màgica muntanya de montserrat!

vermellxincarro_general

2 Respuestas a “Urbanitas 8b?, Vermell del Xincarró

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s