Bellavista

Bellavista és un petita zona d’escalada esportiva situada dins el parc natural de la garrotxa, compta amb 3 sectors (corral,cova i bellavista) amb un total de 60 vies de IV-8c, proper a l’escola de Sadernes (més variada i gran) però amb igual d’ interès degut a la qualitat de la roca, les vies i la curta aproximació.

Recordem que aquest sector té regulacions d’accès per nidificacions d’aus entre el 16 de gener i 14 d’agost.

Arribem i el parking està a tope, hem d’aparcar a un lateral del camí més endavant procurant deixar pas als altres vehicles. Avui tenim pensat visitar el sector principal de Bellavista, el més conegut per nombre de vies, varietat de graus i llargària de les vies.

Arribem facilment per un cami que puja en uns 10 minuts i veiem que tothom està concentrat en aquest sector, moltes cordes tirades, canalla, gossos amunt i avall…on ens fiquem?!

Mirem les ressenyes i amb l’ajuda d’alguns locals ens situem ja que hi ha alguna via nova. Decidim anar a la dreta del tot on hi han vàries vies fàcils per calentar i una més dura i així ho fem.

Comencem fent “La sindrome de Montrebei” 6a, amb una entrada tècnica i un final sobre canto bó i fisura de resitència boníssima. Seguidament, fem les seves veines “Beslan” 6b i “La Força” 6c+ que comparteixen entrada i es divideixen a la meitat del seu recorregut, a bloc i dificils pel grau però surten bé.

Després d’un descans amb un tè i gaudint del paisatge, decideixo provar “Fill de Putin” 7c+, una via curteta sobre regletes i de placa. La munto amb bastantes dificultats per trobar les seqüències…ni gota de magnesi, nyapes que no es veuen, una fisura difícil de llegir i resistència per entrar a cadena. Baixo havent-ho resolt tot, descanso 5 minuts i li faig un segon pegue resolent totes les seqüències i xapant cadena. Bonaaaa!!!

Apa, doncs ja tenim el dia fet… s’envà la llum i deixem pel proper dia les vies de la paret principal, més llargues i espectaculars…aviam si no hi ha tanta gent i podem provar-les!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s