Vermell del xincarró

Amb una mica de fred i xirimiri ens dirigim al Vermell del xincarró, sector ja clàssic que compta amb unes 200 vies des de IV a 8b+.

El dia pintava tranquil, jo amb una contractura al coll i el meu company consumit pel plastic del rocòdrom… ens dirigim a la part final-esquerra del vermell. Hem escalfat fent dues vegades el “?” 7b+ a l’esquerra de “en boca cerrada no entran moscas”, una via molt guapa amb un parell de seqüències dures i resistència. Hem provat de fer el “?” 7c+ del seu costat, però té un pas morfo d’una sika invertida a un forat molt lluny…jo saltant el toco…però no m’hi quedo, haurem de creixer!? La resta surt perfecte, encara que s’ha petat un trosset de canto a l’entrada, ara és més petit i costa més arrencar.

Llavors hem continuat fent “Enrredu” 7a+ que faig cada vegada diferent…fent honor al seu nom, i baixant hem muntat la “Busca Brega” 7c.

La Busca Brega és una via que originalment tenia la reunió més avall i es feia en el seu tram mig per la fisura, ja que la via del costat “Enrredu” no exisxtía. Posteriorment, al reequipar-se es va forçar no tocar la fisura i es va allargar una mica. Total, ha quedat una via collonuda i de molta qualitat, amb una entrada a bloc, una secció de resistència a la meitat molt interessant i un final de pileta sobre canto bó fantàstica. Ha sortit al flash apretant a la secció del mig on les ales et surten fins que arribes a un repós abans d’afrontar el tram de pileta final.

El proper dia farem la “Jet set”  7c i acabarem amb aquest tram de paret amb vies espectaculars! Com m’agrada montserrat!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s