Adam Ondra RRG: 9a flash & 2 8c+ Onsight

Avui ens traslladem als U.S.A, més concretament a Red River Gorge, per relatar una de les realitzacions més impressionants vistes fins ara de la mà del jove chec Adam Ondra.
Red River Gorge està de moda… escaladors amb renom mundial com Adam Ondra, Cedric Lachat, Daniel Woods, Alizeé Dufraisse, Ashima Shirashi,Le Névée, Caprez, Fuselier, Pouvreau,Cardwell entre d’altres,  estàn allà intentant encadenar algunes de les vies més difícils del continent… quin ambient més fanàtic!! Es pot respirar des d’aqui!
Parlem de les realitzacions del mestre Chec:
Adam Ondra va  aconseguir encadenar al flash  Southern Smoke Direct, 9a, aquesta és una entrada directa a Southern Smoke 8c+.
La via va ser primerament encadenada per Adam Taylor, que va proposar-la com a 9a+. Entra per un boulder de 8a/8b que Adam va fulminar i seguidament enllaça amb el 8c+ de resistència sobre regletes, que va suposar una bona lliuta però finalment va conseguir xapar cadena, convertint-se en  la primera persona en encadenar un 9a al flash.
Avuí Daniel Woods i Cedric Lachat també han aconseguit encadenar-la.
La segona realització tant o més important del jove Adam, va ser encadenar a vista i el mateix dia, Golden Ticket 9a  y Pure Imagination 9a. Com es frequent el chec ha proposat una decotació per les dues vies a 8c+.
Daniel Woods, un dia després i asegurat per Adam Ondra, va fer al flash Pure Imagination, confirmant la decotació proposada pel chec  a 8c+, i opinant que és “fàcil”.
L’escalada no té limits..
Aqui us deixo una foto espectacular de “La fàbrica de xocolata” Red River Gorge.

Fotos per: Keith Ladzinski

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s